08-02-2018 Start appartementen Hof en Singel

Na de nodige voorbereidingen is ons project appartementen Hof en Singel te Alblasserdam, feestelijk van start gegaan met het slaan van de eerste paal door wethouder Peter Verheij.

Het appartementencomplex is de jongste uitbreiding op de eerdere fasen en geldt als sluitstuk van het project Hof en Singel. De gekozen materialisatie sluit goed aan bij de woningen uit de eerdere fasen. Met maar drie bouwlagen en vier in het midden, voegt het zich mooi in de omgeving. De 23 appartementen bieden voor elk wat wils.

Architectenbureau Van der Padt & Partners is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woningen, de bouw van de woningen wordt uitgevoerd door Bouwonderneming Stout uit Hardinxveld-Giessendam. Naar verwachting wordt het complex in het 4e kwartaal van 2018 aan de bewoners opgeleverd.

Voor bureau van der Ven zijn de belangrijkste werkzaamheden gereed zodra de eerste paal geslagen worden. Vorm en wapeningstekeningen zijn gereed en onze werkzaamheden richten zich vooral nog op de controle van de tekeningen van derden en controles op de bouw. Wij wensen de mensen van Stout een voorspoedige bouw.

Bouwadviesbureau
Van der Ven