Vacatures

Vanwege het groeiende aantal projecten zijn wij op zoek naar een:

Constructeur

op het gebied van beton en staalconstructies

Het is jouw taak om voor uiteenlopende projecten binnen de woning en utiliteitsbouw een draagstructuur te ontwerpen en deze door te rekenen tot aan de werkfase van het project. In nauwe samenwerking tussen de projectleider, architect en aannemer, ontwerp je een draagstructuur die efficiënt en doelmatig is. Zowel betonconstructies, staalconstructies en houtconstructies horen bij jouw vakgebied. In deze functie neem je regelmatig deel aan bouw- en werkvergaderingen van een project.

Wij vragen :

  • Afgeronde opleiding op Hbo-niveau (bouwkunde met minor constructie of civiele techniek).
  • Ervaring met Excel, Technosoft, Word, Autocad.
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Soort dienstverband: Voltijd

Revit modelleur
 
op het gebied van beton en staalconstructies

Het is jouw taak om om voor uiteenlopende projecten binnen de woning en utiliteitsbouw de constructie van het gebouw te modelleren. In nauwe samenwerking met je collega’s modelleer je alle voorkomende constructies, met als eindproduct de constructie tekeningen inclusief alle details en werktekeningen. Je overlegt geregeld met de projectleider en vertegenwoordigt ons bedrijf bij BIM-engineeringsessies bij de klant.

Wij vragen :

  • Afgeronde opleiding op Mbo (niveau 4)/ Hbo-niveau.
  • Ervaring met Revit (2015/2016), AutoCAD (2015/2016), Excel en Word.
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Soort dienstverband: Voltijd

Voor beide functies geldt:

Voor jou telt alleen het beste resultaat. Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig. Tijdsdruk en deadlines vormen voor jou een uitdaging. Natuurlijk ben je communicatief vaardig en zorg je voor een goede afstemming met het team. Je hebt een enthousiaste en klantgerichte houding.

 Wij bieden:

-     een marktconform salaris

-     vakantiedagen op basis van de CAO voor architectenbureaus

-     een fijne werksfeer binnen een klein team

-     mogelijkheden om (interne) cursussen te volgen

-     mogelijkheden om bij gebleken geschiktheid door te groeien naar de functie van projectleider

 

Heb je interesse in één van deze uitdagende functies? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Via het contactformulier kun je een motivatiebrief met CV sturen t.a.v. Frank Baart.

 

Afstudeerproject

Ben je student in het laatste jaar van je hbo-opleiding bouwkunde of civiele techniek en op zoek naar een professionele praktijkbegeleider voor je afstudeerproject? Die mogelijkheid bieden wij jou bij ons bureau.
Neem contact met ons op voor meer informatie. Via het contactformulier kun je een motivatiebrief met CV sturen t.a.v. Frank Baart.

Laatste nieuws

projectbezoek infocentrum De Groene Boog

Collega's van Bouwadviesbureau Van der Ven gaan regelmatig op bezoek bij één van onze projecten in uitvoering, om contact met de praktijk te blijven houden, in plaats van constructies te ontwerpen op basis van alleen theoretische kennis.

Bouwadviesbureau
Van der Ven