Disclaimer

DISCLAIMER van BOUWADVIESBUREAU VAN DER VEN BV voor verzonden mail berichten
Dit bericht (inclusief de eventuele bijlagen) is vertrouwelijk. Wanneer u dit bericht ten onrechte heeft ontvangen, dient u de afzender hiervan onmiddellijk op de hoogte te brengen en dit bericht te verwijderen uit uw systeem. Elk onbevoegd gebruik en/of onbevoegde verspreiding van dit bericht is niet toegestaan. U wordt erop gewezen dat e-mail berichten aan wijzigingen onderhevig kunnen zijn. Voor problemen en/of gevolgschades in elke mogelijke vorm, die kunnen ontstaan door het ontvangen of het gebruiken van deze informatie, of het niet tijdig aankomen van het e-mailbericht, kan bouwadviesbureau van der Ven geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden. Bouwadviesbureau van der Ven BV staat er niet voor in dat de integriteit van dit bericht behouden is gebleven, noch dat dit bericht vrij is van virussen, niet is onderschept of vatbaar is geweest voor tussenkomst (door derden).
Indien bij dit bericht tekeningen als bijlage zijn toegevoegd, wijzen wij u erop dat het mogelijk is dat sommige maten niet op de juiste schaal zijn getekend, terwijl de beschreven maat wel correct is. Tevens is de ontvanger verantwoordelijk voor alle mutaties die aangebracht worden in de digitale bestanden.

Mocht dit e-mail bericht ten onrechte bij u terechtgekomen zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk direct contact met ons op te nemen (tel. +31180-413266).

Laatste nieuws

08-07-2021, start bouw 52 appartementen 't Zand Ridderkerk
Bouwadviesbureau
Van der Ven