Sportaccomodatie Reijerpark

In samenwerking met LIAG architecten en bouwadviseurs en aannemersbedrijf P. Van Leeuwen gaat Bouwadviesbureau van der Ven de Sportaccommodatie Reijerpark in Ridderkerk ontwerpen en realiseren (Design & Construct). Vrijdag 15 september 2017 was in de kantine van KCR de feestelijke aftrap van de bouw van een nieuwe sporthal en de herinrichting van sportpark Reijerpark.
 
 
De Sporthal bestaat uit een sportvloer van 26 x 44 m conform NOC*NSF eisen. Deze vloer is op te delen in drie gelijke simultaan te gebruiken delen. De sporthal bestaat verder uit o.a. kleedruimten, tribunes, bergingen, multifunctionele ruimte en werkruimten. Bovendien wordt een clubaccommodatie voor KCR gerealiseerd.
 
Door gebruikt te maken van stalen raatliggers wordt het dak van de sporthal in één keer overspannen en zijn er nauwelijks kolommen in de zaal die het zicht op de activiteiten hinderen. 
 
Deze link naar een filmpje op de website van LIAG architecten en bouwadviseurs geeft een leuke impressie van de toekomstige sporthal.
Opdrachtgever
Gemeente Ridderkerk

Architect
LIAG architecten en bouwadviseurs

Locatie
Ridderkerk

Periode
aug 2017 - mei 2019

Status
Gereed

Copyright foto's: LIAG architecten en bouwadviseurs
Terug
Bouwadviesbureau
Van der Ven