Nieuwsberichten

Regelmatig plaatsen wij nieuwswaardige berichten over onze projecten of updates over ontwikkelingen op het gebied van bouwen en constructie. Houdt u vooral onze website in de gaten, zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws.

 

23-05-2017 Officiƫle start IKC Nesciohove Zoetermeer

Op 23 mei j.l. was er een feestelijk moment op de bouwplaats van IKC Nesciohove te Zoetermeer. Samen met de kinderen van Daltonschool A.M.G. Schmidt en KDV de Drie Balonnen werd een vloerplaat gelegd. Wethouder Isabelle Vugs en directeur Marcel Oerlemans van Slavenburg Bouw leidden de officiƫle handeling in met een praatje. Nu doorstomen naar het eindresultaat van een mooi IKC!

13-05-2017 In memoriam Niek van der Ven

Vrijdag 13 mei j.l. is de oprichter en voormalig directeur van ons bureau, Niek van der Ven, overleden.

21-02-2017 Privatisering Bouw- en woningtoezicht aangenomen in de tweede kamer.

21 februari is de Wet kwaliteitsborging aangenomen door de Tweede Kamer met als beoogde invoeringsdatum 1 januari 2018. Deze wet heeft grote gevolgen voor de bouwkolom en dus ook voor constructeurs.

12-01-2017 Lagere paalklassefactoren nu officieel

Eind december zijn in de Staatscourant enkele wijzigingen in het Bouwbesluit 2012 gepubliceerd. Als gevolg hiervan is de verlaging van een paalklassefactor voor funderingspalen met 30% definitief. Globaal betekent dat dat vanaf nu voor nieuwe aanvragen met een lagere capaciteit moet worden gerekend.

01-01-2017 Nieuwe website online

Vanaf vandaag is onze nieuwe website online. Met trots presenteren wij onze nieuwe site, waarop wij met grote regelmaat nieuwe berichten zullen plaatsen over onze projecten of algemene ontwikkelingen op het gebied van bouwen en constructie. Houdt u vooral onze website in de gaten want wij zullen deze vaak vernieuwen.

Vorige
1
2
3
Bouwadviesbureau
Van der Ven